Cortijo Lagar de Luisa
Omschrijving.
Het Cortijo Lagar de Luisa is gelegen op een landgoed van ongeveer 10.000 vierkante meter, beplant met avocadobomen van 6 a 10 meter hoog; altijd groen, en verder olijfbomen, amandelbomen, enkele fruitbomen en een kleine moestuin. Het Cortijo ('Boerenhoeve'), ondanks dat het gebouwd is in het jaar 2000, is gerenoveerd rekeninghoudend met de populaire, architectonische stijl en helemaal geďntegreerd in de omgeving; muren van 40cm. Dik, schuine daken, houten balken, met stenen en houten vloeren, enz. . De decoratie is landelijk, comfortabel en zorgeloos.

Faciliteiten. Beschikt over vier ruime huisvestigingen met onafhankelijke entrees. Elke woning heeft een woonkamer met ingebouwde keuken en een slaapbank; een slaapkamer met twee bedden (één van de woningen heeft in de slaapkamer een tweepersoonsbed van 150cmx200cm.), een badkamer met douche en een privé terras. Binnen 30 meter van de woningen, op hetzelfde landgoed, is er een klein zwembad ( 7x3,5m.) open van april tot oktober.

Voorzieningen.
Keuken: elektrisch fornuis met 2 platen, koelkast, toastapparaat, koffieapparaat en volledige keukenuitrusting. Bedlinnen en handdoeken. Airconditioning in de woonkamer (warm en koud), en houtgestookte kachel. Elektrische verwarming in de slaap- en badkamer. Haardroger en radio.

Ligging.
Het Cortijo bevindt zich op 1.800m. van El Borge en op 200 meter van de weg van El Borge naar Cutar. In een altijd groene bedding en met fantastische uitzichten naar kleine heuvels beplant met wijngaarden, amandel- en olijfbomen.

Tlf. 0034 95 2030814
www.spaincountryholidays.com